LAAT ons de productie doen

of doe het zelf

 

Toevallig wat ervaring met een camera? Camera's die een redelijke kwaliteit 360º foto's of video's maken worden steeds gemakkelijker te gebruiken. Je kunt onze camera's gebruiken en zelf filmen, dit scheelt behoorlijk in de kosten! Vervolgens stuur je de beelden naar ons op en regelen wij de rest. 

Liever dat wij de camera's komen bedienen, of toch liever de allerbeste kwaliteit? 

Geen probleem. 360Fabriek verzorgt graag de gehele productie van begin tot eind. 

 

Virtual Reality, ofwel de 'Virtuele Realiteit', is een gouden sales tool. Het is werkelijk een unieke belevenis en een geweldige manier om verhalen te vertellen. Het is in te zetten om zeer selectief of juist massa's mensen te bereiken. 

POST-productie

 

Na het produceren van 360º beelden moeten ze natuurlijk aan elkaar genaaid worden om Virtual Reality te maken. 360Fabriek beschikt over post-productiediensten om de beelden op efficiënte wijze te stitchen. Vervolgens wordt met de foto's de virtuele tour in elkaar gezet. Video's worden naar wens bewerkt in hoogwaardige videobewerkingssoftware.

JOUW vr PORTFOLIO

 

Na de productie & post-productie komt het meest leuke gedeelte: iedereen laten zien wat je hebt! 360Fabriek bouwt voor alle gebruikers een portfolio-website, waarbij al uw content direct te zien is. Geen gedoe met apps laten maken of downloaden, maar gewoon alles beschikbaar in je browser.  

VR Portfolio

zorgeloos meebewegen

 

Virtual Reality ontwikkelt zich in een rap tempo. 360Fabriek zorgt voor de nieuwste technologie, host uw materiaal en zorgt ervoor dat jij altijd automatisch meegeniet van de allernieuwste ontwikkelingen. Zo is je content altijd up to date en heb je alles op één plek. Zo doen wij dat.