fbpx
Contact:

De Droomfabriek

  /  De Droomfabriek

De Droomfabriek

Een goede gezondheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Elk moment van de dag zijn er duizenden mensen vastgekluisterd aan een stoel of bed. Ze hebben weinig vrijheid, veel hulp nodig en niet de mogelijkheid zomaar de deur uit te gaan. Helaas zit er voor veel van hen weinig anders op.

Elke dag moet beginnen met een lach. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het nu mogelijk om de wereld te verkennen zonder de deur uit te hoeven. Een ervaring om even alles volledig te vergeten. De Droomfabriek realiseert met nieuwe technologieën een geweldige dag in Virtual Reality. Honderden ervaringen en games beschikbaar in een bril, voor ieder een geschikte beleving. Dagbesteding op en top!

Het Project

Wij geloven sterk in het verbeteren van het leven en dan vooral voor de mensen die lichamelijk en/of geestelijk tegenslagen hebben (gehad) en nu met gevolgen zitten of zo zijn geboren. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën zoals in dit geval Virtual Reality creëren we belevenissen op maat waarbij we iedereen de dag van hun leven kunnen bezorgen. Iets waar ze met een prettig gevoel op terug kunnen kijken.

De Experience

De Virtual Reality experience bestaat uit 1 of 2 Premium VR brillen, alle benodigde apparatuur, internetverbindingen, content licenties en software. Daarnaast stuurt de Droomfabriek 2 VR specialisten met affiniteit met de zorg mee. De experience duurt gemiddeld 4 tot 6 uur en wordt volledig op- en afgebouwd. Elk persoon krijgt 15 minuten VR tijd. Dit betekent dat we met 2 man personeel in totaal ongeveer 30 personen kunnen doen op 1 dag. Daarnaast komt er soms een video/fotograaf mee voor marketingdoeleinden.