Besselink Licht

Voor Besselink Licht heeft 360Fabriek een interactieve 3D configurator met Augmented Reality functie ontwikkeld. Hierin zijn diverse lampenkappen te personaliseren in afmeting en materiaal.
Door fysieke materialen in te scannen en driedimensionaal te maken hebben wij de producten fotorealistisch gemodelleerd. De verschillende kleuren zijn op basis van RAL opgenomen. In totaal heeft deze configurator 200 verschillende combinaties, deze kunnen allemaal door middel van Augmented Reality (WebAR) vanuit de webbrowser in de eigen directe omgeving geplaatst worden.

Ga naar de knop waar je de virtuele weergave opent.

Klik op de lamp en/of lampenkap beweeg je telefoon of tablet langzaam van links naar rechts om de ruimte te scannen waarin je het item wil plaatsen.

Nadat je de ruimte hebt gescand, raak je de plek op het telefoon of tablet scherm aan waar je de lamp en/ of lampenkap wil plaatsen.

Nu zie je de lamp in de kamer en is het net alsof hij al fysiek naast de bank staat! De augmented reality functie biedt bovendien verschillende keuzemogelijkheden aan zoals formaat, kleur of materiaal.